EN 13501-1:2002

Fiba associated Dalla Riva Sportfloors
Dalla Riva Sportfloors sports floors Italy

PARTNERS

Dalla Riva Sportfloors sports floors Italy

EN 13501-1:2002

Fiba associated Dalla Riva Sportfloors

PARTNERS

Dalla Riva Sportfloors sports floors Italy

EN 13501-1:2002

Fiba associated Dalla Riva Sportfloors

PARTNERS

In Bucureşti un parchet sportiv demontabil Dalla Riva Sportfloors

Şi România alege “made in Italy” semnat de DR

O nouă “misiune” în străinătate pentru Dalla Riva Sportfloors. De data aceasta, personalul din Montebelluna, ajunge în România, mai exact în Bucureşti, în arena Primăriei Municipiului, templul handbalului.

Peste 1100 de metri pătraţi de parchet demontabil omologat Fiba, cu obiectivul de a oferi o disponibilitate la 360° pentru disciplinele sportive care se vor alterna cu alte activităţi de divertisment.

Clienţii sunt deosebit de mulţumiţi şi recunoscători iar titularul Luigino Dalla Riva se declară mândru în a contribui încă o dată la promovarea brandului “made in Italy” în Europa: “ Parchetul demontabil semnat DR se confirmă produs lider în ţara noastră şi e printre cei mai apreciaţi în lume. Pentru motivul acesta suntem încântaţi şi optimişt pentru viitor”.

Primăriei Municipiului Bucuresti De data aceasta, personalul din Montebelluna, ajunge în România, mai exact în Bucureşti dalla riva parchet sportiv dalla riva parchet sportiv FIBA Bucuresti Romania parchet Romania 2016 Dalla Riva Sportfloors parchet-demontabil-omologat-Fiba-Bucuresti-arena-romania-07 parchet-sportiv-demontabil-omologat-Fiba-Bucuresti-arena-romania-08 parchet-sportiv-demontabil-omologat-Fiba-Bucuresti-arena-romania-09 parchet-sportiv-demontabil-omologat-Fiba-Bucuresti-arena-romania-10 parchet-sportiv-demontabil-omologat-Fiba-Bucuresti-arena-romania-11 parchet-sportiv-demontabil-omologat-Fiba-Bucuresti-arena-romania-12 Dalla riva sportfloors Bucuresti 2016 parchet-sportiv-demontabil-omologat-Fiba-Bucuresti-arena-romania-14 Dalla riva sportfloors 2016 parchet-sportiv-demontabil-omologat-Fiba-Bucuresti-arena-romania-16 Parchetul demontabil semnat DR se confirmă produs lider în ţara noastră şi e printre cei mai apreciaţi în lume bucuresti arena romania 2016 arena Primăriei Municipiului, templul handbalului. Bucureşti, în arena Primăriei Municipiului Peste 1100 de metri pătraţi de parchet Peste 1100 de metri pătraţi de parchet demontabil omologat Fiba

I commenti sono chiusi.